Studio Stefan Zwegers

Ik geef een gezicht aan innovatieve producten en service ideeën en maak deze ervaarbaar door verschillende stadia van visualiseren, protypen en testen. Ik kan uw bedrijf in-house bij staan of vanuit mijn kantoor in Eindhoven.


STUDIO STEFAN ZWEGERS is opgericht in 2010 om de wereld van design van verschillende kanten en verschillende contexten te kunnen ervaren. Ik heb ervaring in meerdere richtingen door het werken voor verschillende klanten en het hebben gehad van twee start-ups. Wat de context ook is, het tackelen van complexiteit en het vinden van creatieve oplossingen is wat ik het liefste doe.

Doordat ik alleen ben heb ik de flexibiliteit om in-house bij uw project te assisteren of vanuit mijn kantoor op Strijp-S in Eindhoven

Infrastructuur & Landschap | Wearables & Sports innovatie |
Augmented Reality & App UXdesign | Consumenten Producten | Industriële Producten

Werk

Wat vinden de klanten